LoveToShop-Online.com Jual Clarisonic NYX Beauty Blender Etude House, Sigma, Em Cosmetic, Glamglow Ben Nye banana The Brush Guard, Anastasia Beverly, Benefit, Urban decay, sephora Smashbox PocketBac
Jual Clarisonic NYX ETUDE HOUSE, Rimmel, Anastasia Beverly Hills, BenNye,OCC Lip Tar, NYX, Smashbox Primer, Coastal Scents, Urban Decay - Naked Palette, Benefit, EcoTools SMS : 0898 1533 307
Shopping Cart
shopping cart0 item
Categories
News
21 Januari 2015
GLAMGLOW SUPERCLEANSE™ Daily Clearing Cleanser
Now GLAMGLOW SUPERCLEANSE™ Daily Clearing Cleanser is available in stock . For those who live Glamglow mud you should try this. Latest release from Glamglow, a daily clearing cleanser. detail

11 Januari 2015
LA SPLASH LIP COUTURE (Dupe for Lime Crime Velvetines)
Please welcome our new arrival, LA SPLASH Lip Couture. Mungkin banyak yang masi belum mengenal produk ataupun merk ini ini, sebagai info LA SPLASH adalah sebuah perusahaan yang berbasis di LA - USA. When i saw this product online i immediately fall in love. detail

25 Desember 2014
JOSIE MARAN Argan Infinity Cream Intensive Creamy Oil
JOSIE MARAN Argan Infinity Cream Intensive Creamy Oil kini hadir dalam kemasan 5ml, mudah di bawa kemana-mana krim multi fungsi dengan segala kebaikan argan oil, merupakan item wajib para makeup artist. detail

4 September 2014
NYX Eyebrow Gel - MUFE Aqua Brow DUPE ??!!
NYX just released some of their new items, including NYX Eyebrow Gel. it claims that it'll be smudge–free, waterproof formula seals brows in place, often compare to MUFE Aqua Brow DUPE which is very detail

» index berita

Home Bath & Body Works » BBW Mini Fragrance Mist - Country Chic

#19 of 49 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow BBW Mini Fragrance Mist - Country Chic

Price Rp 70.000 Beli
BBW Mini Fragrance Mist - Country Chic
Size : 89ml
Spritz our refreshing Signature Collection Fragrance Mist lavishly on your body to lightly scent your skin with Country Chic, an effortlessly sexy blend of sparkling lemon, bright wildflowers, and spring woods inspired by the fresh air and natural beauty of America's countryside.
  • Top Notes: Sparkling Lemon, Grapefruit Zest, Juicy Pear, Crushed Leaves, Marigold
  • Mid Notes: Fresh Raspberry, Jasmine Petals, Day Lily, Gardenia, Orange Blossom
  • Dry Notes: Peach Nectar, Vanilla Orchid, hint of Praline & Patchouli, Cedar Wood, Amber Wood, Skin Musk

Search
Search:
Testimonial
Miechelle
Puas banget belanja produk Mario Badescu di lovetoshop! Packingannya super rapi, barangnya juga cepat banget udah sampe, pasti bakal order lagi :)

nensylia
Pesanan UD naked palletenya sdh nyampe,thanks ya..dijamin ori shopping dsini..recommended seller

Nisita
Sis barangnya udah sampe, thanks yaa selalu memuaskan dan tepat waktu! Btw aku request colourpop yang brink/lumiere/frida dong sis, ntar aku pasti beli hehe

Reni
Foreo,nyx primer n wonder, beauty blender nya dah nyampe.....cepet juga, pengen cepetan nyobain nih..

JUDILANI MARLIASARI
Pesananku NYX SMLC08 nya sudah sampai,langsung aq pakai, hasilnya bagus, cocok dengan wajah he he he, jadi berasa cantik =), makasih sist, packingnya rapi, dan sampai ditempat di purwokerto dengan ama... detail

» isi testimonial
» lihat testimonial

www.lovetoshop-online.com
SMS only (NO CALL) : 0898 1533 307 | Email : loveto.shop@yahoo.com | Instagram : Lovetoshop_online

Since 2006


Toko Online